Over Ons

Over De Kokerij

In De Kokerij roeren de chefkoks Abel van der Burgh in de pannen en zorgt gastvrouw Lenneke van Beelen dat het de gasten aan niets ontbreekt.
Hieronder stellen we onszelf voor:

Chefkok Abel

Abel heeft 40 jaar ervaring in de brood- en banketbakkerij. Net uit de wieg stond hij al bij zijn vader in de bakkerij. Daarna heeft hij ook ervaring opgedaan in de horeca, in de keuken, in de catering en in de bediening. Daarom zijn er nog maar weinig culinaire dingen die hem vreemd zijn. De keuken is zijn domein en hoewel hij alles met passie bereidt, heeft hij nog steeds een grote voorliefde voor het brood. De huisgemaakte focaccia is dan ook niet voor niets zeer geliefd onder de gasten.

“Veel mensen kennen de geur van versgebakken brood niet meer. Voor mij is er niets mooiers dan een ambachtelijk gebakken brood. Op het laatste moment afbakken voor je naar een partij vertrekt, zodat het nog warm is als je binnen stapt.” 

Gastvrouw Lenneke

Lenneke heeft een aangeboren talent voor de taken van een gastvrouw. Haar ouders hadden een hotel-restaurant en het verzorgen van gasten zit dan ook in de genen. Met oog voor detail weet Lenneke op ieder gezicht een glimlach te creëren. Zij komt uit een echte slagersfamilie en heeft ervaring met catering en het houden van workshops voor volwassenen en kinderen.

“Eten en drinken zijn de rode draad in ons leven. Ik vind het heerlijk om mensen daar blij mee te maken. Maar het gaat mij niet alleen om het tijdig bijvullen van een glas wijn. De gasten moeten genieten. Dan is mijn avond ook geslaagd.”