Kookworkshops

Kookworkshops

Een vrijgezellenfeest, een jubileum, een bedrijfsuitje of gewoon zomaar een gezellige moment met je vrienden. Een workshop koken staat garant voor een lekkere avond!

Wij brengen onze liefde voor eten graag over op jou. Sushi maken, Italiaanse gerechten bereiden, ambachtelijk brood bakken, mager koken, vegetarisch, veganistisch of duurzaam – knutselen met chocolade of oer-Hollandse stamppotten maken. Alles is mogelijk.

In De Kokerij maken we er niet alleen een smaakvolle avond van, maar leren we je ook hoe je in de toekomst zelf de lekkerste gerechten op tafel zet. Leuk, lekker en leerzaam dus!

Gezelfschap tot 15 personen

De Kokerij beschikt over 2 unieke ruimtes voor het volgen van kookworkshops. Voor gezelschappen van 8 tot 15 personen heten we u van harte welkom in onze grote keuken met proeflokaal waar u samen met uw gezelschap de lekkerste gerechten leert maken. Hierna kunt u in een unieke sfeer genieten van de zelf bereide gerechten en uw gezelschap. Vraag naar onze menu’s via het contactformulier.

Gezelschap vanaf 15 personen

Voor gezelschappen vanaf 15 personen verwelkomen we u graag in onze exclusieve grillruimte. Afhankelijk van uw wensen kunt u hier genieten van de lekkerste stukken vlees, vis, groenten en lekkernijen die op de houtskool gestookte grill of de Green Eggs worden bereid. Zelf uw hamburgers maken, worst draaien of biefstuk leren bereiden? Geen probleem, het kan in de grillruimte van De Kokerij! Vraag naar onze menu’s via het contactformulier.

Een groter gezelschap, bruiloft of evenement?

We denken graag met u mee naar de mogelijkheden. Stuur een bericht via ons contactformulier.